Latest post Wed, May 4 2011 3:48 AM by luca.mg. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, May 3 2011 10:47 PM

    "Too few samples in destination buffer"

    This is driving me nuts!!! I want the volume of the song to drop in a certain point, i put an Add Edit, turning the volume down using the Audio Mixer, and adding a fade so the transition between the different volumes will go smoothly. but i noticed that while it's fading the sound gets distorted..so i export that specific segmant to see if you can hear it as well (export to QT..with video), it didn't even export...after the progress bar it gives me this error "Too few samples in destination buffer". trying to figure out what's wrong, i removed the fade...and the the export worked!! I thought maybe something with the mp3 file is wrong..i converted it to WAV, downloaded it from another site..nothing, same error. and after removing the fade effect the export works. WHAT THE HELL IS GOING ON???

    **open the post with Explorer...in Chrome you'll see like 25% of the picture...

    Intel Core i5 760, 2.80 GHZ RAM 4.00 GB Win7 64 bit M Board GigaByte P55 Nvidia Geforce GTX460 Media Composer 4 [view my complete system specs]
  • Wed, May 4 2011 3:48 AM In reply to

    • luca.mg
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Roma - Italy
    • Posts 5,947
    • Points 70,320

    Re: "Too few samples in destination buffer"

    The post looks perfect with Firefox; here is THE LINK to a forum search for the error message, HTH, Luca

    Symphony 21.9, BM Intensity Pro 4k, Windows 10, i7-5930K, 32 GB ram, Quadro K620 [view my complete system specs]

    peace luca

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller