Latest post Thu, Jan 19 2012 4:12 PM by juise15. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Jan 19 2012 3:29 PM

    • juise15
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Wed, Apr 11 2007
    • Posts 339
    • Points 4,415

    Title showing offline in project but online in media tool

    As my heading suggests I am having an issue with a title.  When I go into the timeline the title shows offline, however, looking in media tool the title is there with no problem.  I don't want to have to redo these titles so I wondered if there was anyway to link the titles together or if there is something else I can do.

    Dell Precision T5500 dual Intel Xeon Processor 2.4ghz, 12gb ram. Matrox MXO2 LE with Max. Quadro 5000 graphics card. [view my complete system specs]
  • Thu, Jan 19 2012 3:42 PM In reply to

    Re: Title showing offline in project but online in media tool

    The easiest and fastest way to solve this problem is to select all of the title clips that are offline in the timeline, and from the clip menu choose "re-create title media".

    Newscutter Nitris DX 9.5.3.5 * Media Composer 5.5.3.6 (At Home on PC running XP Pro) * Symphony 6.5.2.1 (At home on MacBook Pro3,1 running 10.7.2) * Interplay... [view my complete system specs]

    Larry Rubin

    Senior Editor

    The Pentagon Channel

    www.pentagonchannel.mil

  • Thu, Jan 19 2012 4:12 PM In reply to

    • juise15
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Wed, Apr 11 2007
    • Posts 339
    • Points 4,415

    Re: Title showing offline in project but online in media tool

    Quick response, thanks.  I never knew this would work.

    Dell Precision T5500 dual Intel Xeon Processor 2.4ghz, 12gb ram. Matrox MXO2 LE with Max. Quadro 5000 graphics card. [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller