Latest post Sun, Apr 24 2022 7:48 AM by GT. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Apr 12 2022 7:02 PM

    • renoise
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Apr 12 2022
    • Posts 0
    • Points 0

    pro tools problem

    Hi,

    my pro tools 2021.12 suddenly creates steady popping sounds on intrument tracks.

    So everything recorded or played becomes unusable.

    I didn`t change the configuration before.

    This happens on a mac with monterey 12.3.1 ....

    Does anyone has an idea how to solve this problem?

    best,

    renoise

  • Wed, Apr 13 2022 12:39 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 2,892
    • Points 31,995
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: pro tools problem

    Hello renoise,

    This is the Pro Video Community. For Audio please post to the DUC.

     

     

    Thanks,

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.15.7 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Wed, Apr 13 2022 12:45 PM In reply to

    • renoise
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Apr 12 2022
    • Posts 0
    • Points 0

    Re: pro tools problem

    Oh, 

    sorry, and thanks.

    renoise

  • Sun, Apr 24 2022 7:14 AM In reply to

    Re: pro tools problem

    I don't have that problem, but mine does'nt startup aymore, also suddenly?

    It gives an error code AAE - 9168 was encountered

  • Sun, Apr 24 2022 7:48 AM In reply to

    • GT
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • South Africa
    • Posts 432
    • Points 4,665

    Re: pro tools problem

    See RalphC's reply above.

    MC Ver 8.7, Intel Core I5, NVidia Quadro FX 570, 16Gb Ram, 250 Gb system drive, 2 Tb Render/Media drive, Windows 7 64bit Pro, QT 7.6.6 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller