Latest post Sat, Nov 27 2021 11:33 PM by Chris Bové. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Dec 9 2020 10:25 AM

    • losalnos
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Sep 2 2010
    • Posts 38
    • Points 515

    Exports seem to "bypass" mixer

    Hi there,

     

    Just started using Avid 2020.6 on MacBook Pro 2017 OS 10.15.7 and keep having problems.

     

    The latest is exporting my Seq to an H264 .mov. I use the mixer tool to change my various audio track levels, but when I export, it almost feels like these are being bypassed of ignored i.e.everything on the outputted .mov is played at it's default level. This means sync is generally a little quiet, Temp VO is way too quiest, and music is louder than everything.

     

    Does anybody know what could be happening or how this could be resolved.

     

    Thanks in advance.

     

     

  • Sat, Nov 27 2021 3:44 PM In reply to

    Re: Exports seem to "bypass" mixer

    Any mods want to delete this guy's spam?

    HP ZBook G6 15 2.6Ghz 6-core i7 9th Gen Nvidia Quadro T2000 4GB 64GB RAM Win 10 Pro MC Ultimate 2022.10 MacbookPro 15 2019 6 core 2.6GHz i9 32GB... [view my complete system specs]
  • Sat, Nov 27 2021 4:00 PM In reply to

    • GT
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • South Africa
    • Posts 432
    • Points 4,665

    Re: Exports seem to "bypass" mixer

    MC Ver 8.7, Intel Core I5, NVidia Quadro FX 570, 16Gb Ram, 250 Gb system drive, 2 Tb Render/Media drive, Windows 7 64bit Pro, QT 7.6.6 [view my complete system specs]
  • Sat, Nov 27 2021 11:33 PM In reply to

    Re: Exports seem to "bypass" mixer

    Deleted and Ban Hammered.

    Email me to create a support case: chris.bove@avid.com 

    ------

    Chris Bové
    Avid Online Community Manager

Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller