Latest post Wed, Feb 16 2022 6:30 PM by GT. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Jun 7 2019 3:29 PM

    Avid website randomly changing language

    Help - Avid.com is randomly changing the default language.

     

     

    MC 2022, W11, ASUS z690m, Intel 13900K, Gigabyte 3080Ti Waterforce, 128GB RAM, Samsung 980 Pro M2 SSD, BM Mini monitor & Dell UP2718Q. MBP 2019, Big... [view my complete system specs]
  • Fri, Jun 7 2019 3:39 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,592
    • Points 256,065
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Avid website randomly changing language

    Dom 

    Its a bug.....

    Web and IT are working on it.

    If you encounter this issue, you may manually change back the language to English by scrolling down to the bottom part of the page, then, clicking the 5th from the left (Language) then in the pop up window choose the first option. From there the page should revert back to English.

    I can create a cae if you like....   LRE-2633  so they notify you when fixed.   Your call....

    Marianna

    Sr. Director | Customer Experience [view my complete system specs]
  • Fri, Jun 7 2019 3:50 PM In reply to

    Re: Avid website randomly changing language

    No need. I can wait for the fix.

    It was only a major issue because I was activating a bunch of new SS/PF licenses and accidentally registered one to the wrong email. I contacted support and they will move the licenses.

    It was driving me crazy.

     

    Thanks,

    MC 2022, W11, ASUS z690m, Intel 13900K, Gigabyte 3080Ti Waterforce, 128GB RAM, Samsung 980 Pro M2 SSD, BM Mini monitor & Dell UP2718Q. MBP 2019, Big... [view my complete system specs]
  • Fri, Jun 7 2019 4:22 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,592
    • Points 256,065
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Avid website randomly changing language

    Me too Dom.   It happened to me too.

    I just posted it to Facebook.... as a helpful tip and turned off commenting as I know smarty pants people would post stuff when I am just trying to be proactive,....

    LOL life online....

    Marianna

    Sr. Director | Customer Experience [view my complete system specs]
  • Wed, Feb 16 2022 6:11 PM In reply to

    • worldwiser
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Mar 12 2007
    • London, England
    • Posts 99
    • Points 1,375

    Re: Avid website randomly changing language

    Hi - this has just happened to me. Half the pages are in French and the other in English [:'(] 

    I don't see any link marked 'Language' though..

    Can anyone shed any light?

    Avid MC 2018.12.1; Intel i7 8086k 6 core 4.0GHz; 32GB RAM; Win 10 64Bit; QT 7.7.9; Nvidia Quadro M2000 4GB. Main/Avid/OS drive 500GB SSD / Media 2TB [view my complete system specs]
  • Wed, Feb 16 2022 6:30 PM In reply to

    • GT
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • South Africa
    • Posts 432
    • Points 4,665

    Re: Avid website randomly changing language

    Maybe it's Brexit gone wrong Big Smile

    MC Ver 8.7, Intel Core I5, NVidia Quadro FX 570, 16Gb Ram, 250 Gb system drive, 2 Tb Render/Media drive, Windows 7 64bit Pro, QT 7.6.6 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller