Latest post Fri, Mar 28 2014 1:45 PM by neilnborg. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Mar 28 2014 1:33 PM

    • neilnborg
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Mar 16 2012
    • Posts 8
    • Points 90

    Exporting to XDCAM in Stereo

    Hi, I am trying to export XDCAM in stereo, and i can hear my stereo tracks properly on the timeline, however when i export to device, i Get mono tracks instead.

     

    I have set the Audio Project settings to Stereo in the Output tab, and i Have also set the Default Pan to Alternating L/R... Am i missing something?

    Filed under: , , , ,
  • Fri, Mar 28 2014 1:38 PM In reply to

    Re: Exporting to XDCAM in Stereo

    What is the XDCAM device your are exporting to and how?

    HP Z840 3.1GHZ 20cores 128GB RAM M4000 GPU 1TB NVMe drive HP Z book 17 G2 2.7GHZ Quad core 32GB RAM Nvidia K3100M 1TB SSD drive ACI Moderator. I'm... [view my complete system specs]

     

    Broadcast & Post Production Consultant / Trainer  Avid Certified Instructor VET (Retired Early 2022)

     

    Still offering training and support for: QC/QAR Training - Understanding Digital Media - Advanced Files * Compression - Avid Ingest - PSE fixing courses and more.

    Mainly delivered remotely via zoom but onsite possible.

     

    T 07581 201248 | E pat@vet-training.co.uk

     

    Filed under:
  • Fri, Mar 28 2014 1:45 PM In reply to

    • neilnborg
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Mar 16 2012
    • Posts 8
    • Points 90

    Re: Exporting to XDCAM in Stereo

    Well actually I am Exporting to XDCAM Folder Structure mapped as a drive...

     

    I'm Quite new to Editing and exporting.. I am simply inserting a Stereo Track in my sequence and exporting that by right clicking on my sequence and Selecting export to device > XDCAM.

     

    By the way I am Using Media Composer 5.5

     

    Filed under: , , , ,
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller